Logo Eetcafé Hier is 'tWelkom bij Eetcafé Hier is 't

Welkom bij Eetcafé Hier is 't. Ons Eetcafé ligt aan de Brabantse Biesbosch en is in de winter periode vijf dagen geopend (woensdag t/m zondag) en in de zomerperiode zes (dinsdag t/m zondag).

Wij beschikken over een ruim buitenterras aan het water. Dit maakt ons eetcafé uniek en onder het genot van een hapje en drankje kunt u genieten van de rust die de mooie omgeving met zich meebrengt.

Ons vriendelijke personeel zal u een onvergetelijke dag geven. Overigens is het een prima locatie voor o.a. bruiloften, verjaardagen, personeels feestjes etc.

Reserveren (0168 756 330) is niet verplicht maar wel aanbevolen. Ook kunt u hier alvast een kijkje in ons menu nemen.

Tot ziens!

Terrasverkiezing 2015De uitslag voor de Verkiezing van het Gezelligste Terras 2015 is binnen! Wij mogen met trots zeggen dat Eetcafé Hier is 't op de eerste plaats is geëindigd van de gemeente Drimmelen!

Daarnaast staan wij ook in de top 3 van de Provincie Noord-Brabant! Eetcafe Hier is 't strijdt tegen 'Restaurant 't Veerhuis' en tegen 'De Roestelberg' om de titel "Gezelligste Terras". De landelijke finale is op maandag 21 september 2015 op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek.

Wij bedanken iedereen voor het stemmen!

Eetcafé Hier is 't is uitgeroepen tot ‘Couverts Hotspot’ voor 2016! Uit gastenreviews en het aantal reserveringen via Couverts.nl in 2015 zijn de meest populaire restaurants geselecteerd als hotspots, waaronder Eetcafé Hier is 't!

Al deze informatie is samengevat in een unieke lijst van de meest populaire restaurants in Nederland waar consumenten verzekerd zijn van een heerlijk diner en bovenal een oergezellige avond uit. De erkenning als Couverts Hotspot is erg bijzonder, omdat de keuze dus niet is gemaakt door Couverts maar door restaurantgasten in Nederland!

Couverts Hotspot sticker

Gedurende 2016 mogen wij ons “Hotspot van Nederland” noemen. Eetcafé Hier is 't en de andere hotspots zijn te herkennen aan de Couverts Hotspot sticker en een officieel certificaat. Wij danken al onze gasten hiervoor!